CONTACTA'NS!

E-mail: marta@familiaritatsdiverses.com
Telèfon: 630 762 138

Blog 

 El meu blog


En aquest blog trobareu reflexions sobre la diversitat familiar, la diversitat relacional i les interseccionalitats amb les diversitats.

Són temes sobre els que encara hi ha molts dubtes, però també queden tabús, estereotips i prejudicis, i és per això que resulta especialment interessant reflexionar-hi, treballar-los, visibilitzar-los i normalitzar-los, des d’un acompanyament respectuós i feminista, ajustat a les necessitats que ens van sorgint en cada etapa.

A través d'aquest blog volem compartir reflexions que ens ajudin a seguir repensant i construint familiaritats diverses, al mateix temps que ens doni noves eines per fer front als reptes presents i futurs.

Si voleu que reflexionem sobre altres temes vinculats amb la diversitat familiar, la diversitat relacional o les interseccionalitats amb les diversitats, o voleu treballar-ne algun amb més profunditat, ens podeu contactar i us podem facilitar més material o acompanyar en el procés.


Rutines i acompanyament: davant el confinament actual cal cuidar-nos, estar actives i tenir rutines

Aquesta darrera setmana s'han anat desencadenant molts esdeveniments que ens han anat preocupant, poc o molt. Des del cap de setmana, amb la declaració d'estat d'alarma i el confinament, aquestes preocupacions han donat lloc a una realitat: el nostre dia a dia i les nostres rutines han canviat. No només cal que ens cuidem i que cuidem a la resta quedant-nos a casa, sinó que també cal estar actives i tenir rutines.